« مهر 91 - خط قرمز بندر عامری
سفارش تبلیغ
صبا ویژن

خط قرمز بندر عامری

من ازادم هرچی را که میدانم دارند ناحقی میکنند جار بزنم

درباره وبلاگ


مدیر وبلاگ : علی[21]
نویسندگان وبلاگ :
مانی (@)[0]


من یه نفرم با هزار راه نرفته

نویسندگان

    ..


مقتدر مظلوم :: نوای وبلاگ

بازدیدها


بازدید امروز: 11
بازدید دیروز: 1
کل بازدیدها: 54852

طراح قالب: یکی از دوستان



استخاره آنلاین با قرآن کریم


ازدواج راهی و الهی برای کسب آرامش و سلامت روح و جان

طنین یاس : نمایندگی ولی فقیه ناحیه مالک اشتر تأکید کرد : مهم ترین اهداف ازدواج در دین اسلام ، پاسخ گویی به نیاز فطری غریزه جنسی بشر ، کسب آرامش و سکون در کنار همسر ، برقراری محبت و مودت سالم میان زن و مرد و رسیدن به قلعه رفیع مادری و پدری است .
حجت السلام علیرضا روحی نمایندگی ولی فقیه ناحیه مقاومت مالک اشتر در گفتگو با خبرنگار طنین یاس با اشاره  به اینکه خداوند نظام افرینش را طوری خلق کرده که آرامش و سکون در جامعه انسانی و سلامت روح زن و مرد در ازدواج درست و به موقع محقق شدنی است، گفت : متأسفانه امروزه بیشترین تبعات دیر ازدواج کردن و به تأخیر افتادن این امر مبارک را می توانیم در فاصله بین فرزندان و والدین و انحرافات موجود در جامعه ببینیم .
وی با اشاره اینکه  اختلافات و فاصله بین فرزندان و والدین ، ارامش و احترام بین اعضای خانواده را از بین برده است ؛ افزود: ازدواج با معیارهای اسلامی و انتخاب همسر هم کفو یکی از راهکارهای ایجاد آرامش در خانواده ها و استحکام روابط بین اعضای خانواده است .

                               

وی با تأکید بر اینکه مادیات و توجه به عوامل دروغین ساخته و پرداخته فرهنگ غرب در کسب آرامش نمی تواند راهگشای انسان در پیشرفت و کسب آرامش باشد اظهار داشت : ازدواج با معیارهای اسلامی چون در نظر گرفتن ایمان ، صداقت و امانتداری فرد می تواند علاوه بر کسب آرامش در تجربه و برقراری محبت ، مودت، تعاون و همدلی که از رموز موفقیت و پیشرفت در زندگی است ، مؤثر باشد .
وی با بیان اینکه اسلام برای هر کاری جز میزان محبت و احترام میان زن و مرد حد و حصری قائل شده است ، گفت : ایجاد و برقراری محبت و مدیریت عاطفی به جای قوانین خشک و تحکم آمیز یکی از راه های استحکام خانواده  و پایداری روابط حسنه میان زوجین است .
حجت السلام روحی در ادامه  از مهم ترین دستاوردهای خانواده ای که با معیارهای اسلامی و بر اساس حفظ روابط عاطفی و احترام متقابل بنا شده است را تربیت فرزند سالم  و صالح برشمرد و تأکید کرد ؛ متأسفانه امروزه زنان ،  کم ترین توجه را به نقش مادری دارند به طوری که ارزش اهمیت نمادهای این مهم چون تولید نسل ،‌ شیردهی به فرزندان در میان بانوان بسیار کم رنگ شده است و این حالیست که علم روانشناسی تأثیر توجه و دقت نظر مادر در تربیت کودک و همراهی او با کودک را در ساخت آینده اش بسیار مهم و سرنوشت ساز می داند.
نمایندگی ولی فقیه ناحیه مقاومت مالک اشتر در پایان با اشاره به سالروز ازدواج حضرت علی علیه السلام  و حضرت زهرا سلام الله مهم ترین برکات و آموزش های این ازدواج را برای جوانان انتخاب درست و به موقع همسر ، دقت نظر در هم کفو بودن ، برگزاری جشن عروسی ساده و الهی به عنوان شکرانه تشکیل خانواده ، تعیین مهریه معقولانه و کم ، تهیه جهاز به اندازه ر فع حاجات زوجین در ابتدای زندگی و دوری از تجمل گرایی و از همه مهم تر دقت در روابط زیبا ، عاشقانه همراه با احترام بین حضرت علی علیه السلام و حضرت فاطمه سلام الله برشمرد .



جوانان را دریابیم

مدارس ودبیرستان های  دخترانه وپسرانه تازه  تعطیل شده اند جوان و نوجوان دختر و پسر خیابان را پر کرد ه اند  چند دختر وچند پسر نوجوان از کنارم رد می شوند پسران بدون خجالت وشرم در خیابان کنار زن و بچه مردم ودختران نوجوان الفاظ رکیک به کار می گیرندبر می گردم ونگاهی از سر تاسف به آن نوجوانان می کنم  و طوفانی در دلم به پا می شود  ازاین که در مجامع عمومی این گونه جوانان نامحرم در کنار هم می روند وبه هم متلک والفاظ رکیک می گویند دلم به درد می آید .

واین درد وقتی افزون تر می شود که می بینم این ها تازه از کلاس درس از پیش معلم و مربی آمده اند یادم می آید وقتی دانش آموز بودیم مدیر مدرسه وقنی می خواست نصحیتمان کند می گفت در س بخوانید واگر اهل در س ومدرسه نباشید عاقبتتان این است که آن وقت بایک دستمال ابریشم در خیابان ها عاطل می چرخید و مزاحم مردم و ناموس آنان  می شوید وامروز با تعجب می بینم که کسانی که به ظاهر اهل مدرسه وکتاب هستند تفاوتی با دستمال ابریشم به دستانی که آن مدیر مان می گفت ندارند، از وضع و ظاهر دختران چیزی  نمی گویم که می دانم همه باخبرید .

براستی وضعیت جامعه وجوانان و فرهنگ وآموزش و پرورش ما چرا چنین شده است ؟چرا با آنکه زمانی اسم مدرسه ودانشگاه نشان اعتبار وادب وعلم بود امروز چنین نیست ؟در گذشته خانواده ها از این که فرزندشان دنبال درس و مدرسه ودانشگاه هستند  خرسند وآرام بودند چرا امروز چنین نیست ؟چرا دانشگاه ودبیرستان و مدرسه هر یک به نوعی تبدیل به مکان ترویج بی اخلاقی وبی بند باری شده است ؟

 نگارنده خود چند سال در دانشگاه تدریس داشته واز نزدیک با محیط آن اشناست متاسفانه امروز کالای علم جویی و معرفت وادب آموزی در دانشگاه بی مشتری است دانشجو بیشتر به دنبال نمره ومدرک ودرکنارش برخی مسائل دیگر است .

شاید مهم ترین علت به وجود آمدن وضعیت فعلی در اولویت نبودن فرهنگ وتربیت در برنامه ها بوده است واولویت هم با کارهای ظاهری وسطحی امکان ندارد بلکه باید در بطن وعمق ارزشهای جامعه نفوذ کند امروز اگر به جای مدرک کار درست ودقیق معیار گزینش ومقبولیت در اجتماع بود وضعیت ما تفاوت پیدا می کرد.

 اگر بودجه هایی که سهم جوان است، به جای خرج توپ وتور وساق چند بازیکن صرف تربیت عملی آنان می شد این وضعیت را نداشتیم  ،اگر تربیتی که در اسلام مقدم بر تعلیم است جایگاه خود را داشت و با عمل ومسئولیت بخشی ،جوانان  تربیت می شدند وضعیت بهتری داشتیم ،

اگر خدا را واقعا در تعیلم وتربیت در نظر داشتیم دچار چنین وضعی نبودیم، اگر لذت ایمان را خود مان می چشیدیم وبه جوانان منتقل می کردیم دیگر اباحه گری این همه خریدار نداشت.  ما مردم وجوانان خوبی داریم این موضوع  بارها به اثبات رسیده در انقلاب وجنگ و مواقع حساس دیگر   

نقطه ضعف ما در نداشتن برنامه و عزم قوی در عمل کردن به تعالیم وارزش های اصیل واسلامی است ،بارها این  واقعه را برای دانشجویان سر کلاس گفته ام که مرحوم بلاغی از علمای متعهد وخوش فکر و فعال معاصر لبنان به گونه ای شاگردان خود را تربیت کرد ه بود که وقتی برای شرکت در مسابقه ای علمی سر جلسه امتحان صدای اذان را می شنوند از جمع شرکت کننده جدا می شوند وامتحان حساس ومسابقه علمی را به خاطر نماز اول وقت رها می کنند.

 وهمین ها هستند که امروز با ایمان پولادین وعلم موید به امداد الهی حزب حقیقتا الهی حزب الله را در لبنان اداره می کنند ودر برابر جبهه صهیونیزم واستکبار جهانی با عزت واقتدار ایستاد ه اند و نه تنها کشور خود بلکه منطقه را دربرابر تجاوز وطغیان اسراییل غاصب حفظ کرد ه اند .

در این باره انشالله باز سخن می گوییم



حجاب

 

حجاب محدودیت نیست مصونیت است